Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posetioce i korisnike sajta Sezam Book - Online prodaja knjiga (sezambook.rs).

Sezam Book - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) sajt je u vlasništvu Izdavačkog preduzeća SEZAM BOOK D.O.O. sa matičnim brojem 08818142 sa sedištem u ulici Drvarska br.5, Zrenjanin. Korišćenjem sajta, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima, koji s vremena na vreme mogu biti izmenjeni i objavljeni ovde bez prethodnog obaveštavanja. Potrebno je da ovu stranicu posećujete periodično.

Sadržaj sajta i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatisati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog sajta.

Slažete se da se nećete mešati ili poremetiti usluge sajta, sigurnosni sistem sajta ili sadržaj sajta.

Molimo postarajte se da, pre nego što izvršite poručivanje, proverite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda, posećivanjem stranice sajta proizvođača.

Administratori sajta SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanim na sajtu. Međutim, sajt ne može da garantuje da su svi opisi ili drugi sadržaji sajta potpuno tačni, kompletni, i bez grešaka. Imajte u vidu da su fotografije postavljene u informacione svrhe i da one mogu prikazivati određene dodatke proizvoda koji nisu uključeni u standardni paket prodaje.

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih delova sajta zahteva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga i lozinke i pristupa Vašem računaru, i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo da obavestite administratore sajta što pre moguće. SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) nije odgovoran za bilo koju štetu koja može da se desi od neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Sajt i kompanija koja upravlja sajtom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korišćenja ovog sajta ili drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentovane informacije.

DOSTUPNOST SAJTA

SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmeni ili suspenduje, privremeno ili zauvek, bilo koji aspekat sajta, uključujući dostupnost funkcija sajta, u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Slažete se da SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid sajta.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs NBS. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Izdavačkog preduzeća SEZAM BOOK obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banka Intesa AD Beograd. Kompletni proces naplate se obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) sajt je u vlasništvu Izdavačkog preduzeća SEZAM BOOK d.o.o. sa matičnim brojem 08818142sa sedištem u ulici Drvarska br.5 Zrenjanin.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) ili neku treću stranu, sa kojom SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i SEZAM BOOK - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti korisnika web sajta https://www.sezambook.rs/ možete preuzeti OVDE.

Obaveštenje u vezi zaštite podataka o ličnosti na newsletter listi koju void IP SEZAM BOOK možete preuzeti OVDE.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem i-mejla sezambook@gmail.com


 

Uspešno dodato u korpu.

Pregledaj korpu     Nastavi kupovinu